ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI
FELTÉTELEK

 • REGISZTRÁCIÓ

  A regisztráció, a lap felső részén található regisztráció menüpontban a megrendelő adatainak kitöltésével történik, elektronikus úton. Fontos, hogy olyan e-mail címet adjanak meg, amelyen egyből tudnak fogadni levelet, mivel a sikeres regisztráció esetén az aktiváláshoz egy kódot küld a rendszer automatikusan e-mailben, amelyre ráklikkelve élesedik a regisztráció. A regisztráció aktiválása után tudnak belépni a megadott felhasználó névvel és jelszóval és ezután tudnak vásárolni.

 • ADATVÉDELEM

  A weboldalt üzemeltető Brabex Kft. kijelenti, hogy a vásárló adatait nem adja át harmadik félnek vagy szervezetnek. A személyes információk csak megrendeléshez, szerződéshez kötöttek, így azokat csak kapcsolattartáshoz, tájékoztatáshoz használjuk.

 • HÍRLEVÉL SZOLGÁLTATÁS

  A regisztráció során Ön eldöntheti, hogy igényt tart-e a hírlevél szolgáltatásunkra, melyben naprakész információkhoz juthat webáruházunkkal kapcsolatban. Regisztráció nélkül is feliratkozhat hírleveleinkre, erre a linkre kattintva.

 • MEGRENDELÉS

  A kiválasztott termékek mellett található "Kosárba tesz" gombra kattintva, a megjelölt darabszámot a webáruház automatikusan bejegyzi a megrendelőlapra. A rendelőlapot Ön a felső menüsor jobb oldalán található "Kosár tartalma" gombra kattintva megtekintheti, módosíthatja. Amennyiben minden megfelelő számban szerepel a megrendelőlapon, a kosár végén ki tudja választani az Önnek megfelelő fizetési és szállítási módot, valamint  el kell fogadni a szerződéses feltételeket, majd a "Tovább" gomb megnyomásával még egyszer le tudja ellenőrizni a bevitt adatok helyességét. Ha mindez megvan, nyomja meg a "Megrendelés" gombot és azonnal fogadjuk a rendelést! Az esetleges hiányosságokat, kollégánk minden esetben visszajelzi, ezért fontos a telefonszám feltüntetése! Beérkezett megrendeléséről automatikusan egy válasz e-mailt kap, amelyben visszaigazoljuk megrendelését, a megrendelt termékek számát valamint a teljes vételárat. A szállítás várható időpontjáról külön e-mailben tájékoztatjuk.

  Megrendelésének aktuális státuszát későbbiekben bármikor megtekintheti belépés után a jobb oldali menüsorban lévő "Korábbi rendelések" menüpont alatt.
  Csak az Brabex Kft. által írásban visszaigazolt megrendelés számít valós megrendelésnek.

 • FIZETÉSI MÓDOK

  Készpénz: Személyesen cégünk telephelyén.
  Utánvétel: Amennyiben házhoz szállítással rendel, lehetősége van a csomag átvételekor fizetni a futárnak készpénzben.
  Előre utalással: A megrendelt árut a megrendelés-visszaigazoláson szereplő szállítási költséggel növelten banki átutalással átutalhatja a következő
  bankszámla számra: Oberbank AG. 18400010-03588161-40100016,  Brabex Kft részére. A megrendelés számot kérjük az utaláson feltüntetni!
  A vételár a házhozszállítás költségét nem tartalmazza!

 • ÁTVÉTELI ÉS SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK

  Személyesen: Személyesen cégünk telephelyén. Előre egyeztetett időpontban!
  Futárszolgálattal: Társaságunk küldeményeit a Csomagpiac Kft. (Sameday) juttatja el Önhöz. Amennyiben a megrendelt termék raktáron van, a rendelés kézhezvételét követően 2-3 munkanapon belül történik a kézbesítés. Az árufelvételt követő második munkanapon, munkaidőben kézbesítjük megbízóink küldeményeit. Az esetleges sikertelen kézbesítés estén ingyenes a másodszori kézbesítési kísérlet. Az áru kiszállításával kapcsolatosan a Csomagpiac Kft. diszpécserszolgálatánál érdeklődhet a +36/70/940-9442 telefonszámon. Társaságunk küldeményeit a Csomagpiac Kft.(Sameday) juttatja el Önhöz. Amennyiben a megrendelt termék raktáron van, a rendelés kézhezvételét követően 2 munkanapon belül történik a kézbesítés. Az árufelvételt követő második munkanapon, munkaidőben kézbesítjük megbízóink küldeményeit. Az esetleges sikertelen kézbesítés estén ingyenes a másodszori kézbesítési kísérlet. Az áru kiszállításával kapcsolatosan a Csomagpiac Kft. diszpécserszolgálatánál érdeklődhet a +36/70/940-9442 telefonszámon.
  Szállítási költség: 1.900Ft
  A vételár a házhozszállítás költségét nem tartalmazza!

 • REKLAMÁCIÓ

  Reklamációját kérjük e-mailben jelezze a info@worldofnature.hu e-mail címen. Igyekszünk mihamarabb válaszolni.
  Ügyfélszolgálat: +36 70 300-5705, 06 1 240-3611