YIN YANG

A filozófia a hagyományos kínai orvoslás mögött

A világ jelenségeiben meglévő ellentétek egysége a Yin és Yang. Egyik sem létezhet a másik nélkül, nem választhatók szét és csak együtt, egymáshoz viszonyítva értelmezhetők. Normális körülmények között az erők rendezettségre törekednek, kiegyenlítik egymást és egyensúlyban vannak. Erre az elvre épít a kínai orvoslás. Ez a teljességre való törekvés, egy lehetőség azoknak, akik alternatívákat keresnek.

Annak ellenére, hogy sok mítosz kering a kínai orvoslás körül, a hatás már régóta klinikailag bizonyított. Felépítve erre a többszáz éves tapasztalati kincsre, fejlesztette ki a Best of Nature a BON YinYang termékcsaládot. Így sikerült a tradicionális kínai orvoslás eszenciáját egy üvegbe bezárni.

A 100 százalékosan tiszta természetes termékeink ősrégi bevált receptek alapján készülnek. A BIO termékcsalád esetében tovább emeltük a minőségi elvárásainkat és garantáljuk a hosszabb tartóságot az értéklánc minden állomásán.

A BON BIO termékcsalád kiszélesíti a természet legjavát. Azért, hogy a test és az elme ismét harmóniába kerüljün a természettel.