authentic louis vuitton handbags outlet
louis vuitton outlet

Akciós szettek

Fürdősók

Yin-Yang jojoba olaj

Yin-Yang kínai gyógynövényolaj

Yin-Yang ősi japán menta olaj
Kezdőlap
Üzenet
Fotógaléria
Yin-Yang ősi japán mentaolaj Profi 110 szett
Yin-Yang ősi japán mentaolaj Profi 110 szett
22 000 HUF helyett
15 000 HUF
Yin-Yang ősi japán menta olaj -


Warning: Division by zero in /home/worldofnature/public_html/worldofnature.hu/index/fuggvenyek.php on line 73

Warning: Division by zero in /home/worldofnature/public_html/worldofnature.hu/index/fuggvenyek.php on line 74

Fürdősók > > >
Yin-Yang fürdősó Akut Rescue
Cikkszám: yyhsakut  

5 000 HUF
Yin-Yang fürdősó Akut Rescue

megjegyzem     
Címzett
E-mail

Szállítási idő: nem rendelhető
Leírás:
YIN-YANG FÜRDŐSÓ 
Akut Rescue

 A víz és a só az élet építő elemei, ezért hatással vannak egészségünkre és közérzetünkre egyaránt. A sóból készült termékek megfelelő használatával a felüdülésen kívül számos egészségi problémáját megelőzheti, kezelheti. A só védi a sejteket és különösen az agysejteket az elsavasodástól. A só kiválóan ápolja és védi bőrünket. Testünk egészét borító bőr a mintegy 2 m² felületével és kb. 2 kg súlyával a legnagyobb szervünk. Ha a szervezet sóban szegény, akkor egyre jobban elsavasodik. Amikor elegendő víz és só van a szervezetünkben akkor, mint természetes antioxidánsok, eltávolítják a toxikus salakanyagokat. A különböző fürdősók önmagukban vagy egyes gyógyszeres kezelések kiegészítésére, hatásuk fokozására alkalmazhatóak.

Aromaterápiás fürdőzés: A meleg víz felületéről felszálló fürdősó/ fürdőkristály  illóolaja a szaglószerven keresztül perceken belül kifejti hatását, nem csak a testben, hanem az idegrendszeren keresztül eljut az agyba. A fürdősó illóolaja részben a levegővel és a párával együtt belélegezve a tüdőben választódnak ki, részben pedig a bőrön keresztül szívódnak fel, majd a véráram közvetítésével jutnak el a különböző szövetekhez, szervekhez. Mozgásszervi megbetegedések,  izomfeszülés, nőgyógyászati panaszok, alvászavarok esetén a fürdősó aromája  jótékony, nyugtató hatású lehet.

Használata: Egy normál nagyságú fürdőkád vízében keverjünk el egy evőkanál  fürdősót. A kád vízének hőmérséklete 36-38-fokos legyen. A fürdés javasolt időtartama legalább kb. 20 perc. A fürdősó használatát, részfürdőként is lehet alkalmazni, jótékony hatású lehet a láb frissítésére, pihentetésére, illetve  egyes gombás fertőzések kezeléséhez. Langyos vízzel kb.  10-15  percig áztassuk benne a lábunkat. Kellemes és frissítő hatást biztosit, ha áztatás  közben a lábfejet finoman megmasszírozzuk. A sós fürdő használata után ne mosakodjanak, ne is törülközzenek meg, hagyják a vízcseppeket beszívódni a testbe és magától megszáradni.

A sós fürdő jó hatással van az ízületi- és mozgásszervi panaszokra, bevált egyes nőgyógyászati problémák és felfázás esetén is. Segíti a kötőszöveti duzzanatok és ödémák felszívódását. Javítja a vérkeringést, nyugtatóan hat az idegrendszerre. Jótékonyan befolyásolja a verejtékmirigyek működését, így csökkenti a túlzott izzadást. Ezenkívül méregtelenítő hatása is van.

Fontos tanácsok:

  • 3 év alatti gyermekek számára nem alkalmazható!
  • Szembe és hígítatlan állapotban és a nyálkahártyára ne kerüljön!
  • Mivel a fürdősók teljes egészében természetes eredetű termékek, színelváltozás előfordulhat.
  • Fürdés után forró vízsugárral mossa ki a fürdőkádat.
 
Yin-Yang fürdősó akut/rescue
Ez a fürdősó tengeri sót, 100% tisztaságú vulkáni menta olajat és szárított menta leveleket tartalmaz.
Alkalmas: izomfájdalmak, fáradság, megfázás esetén, illetve kíváló frissító fürdőt lehet belőle készíteni, akár a nyári melegben is ideális.
 
 

TIPP  
Tegyen a fürdőkádba a fürdősó mellé néhány csepp jojobaolajat, ettől a fürdő után a bőre bársonyos tapintású és puha lesz.

 

Yin-Yang fürdősó Akut Rescue vásárlói az alábbi termékeket vásárolták még: